تست کوآگولاز استافیلوکوکوس یا تست کواگولاز با پلاسمای خرگوش را عملی یاد بگیرید. سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی با تست کوآگولاز استافیلوکوکوس انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.
تست کوآگولاز استافیلوکوکوس
مرحله اول
با استفاده از یک حلقه کشت سترون از هر كلنی انتخاب شده بر دارید و به یک لوله آزمایش حاوی محیط کشت آبگوشت عصاره مغز و قلب منتقل کنید.
مرحله دوم
سپس در دمای ۳۷ درجه سلسیوس به مدت زمان ۲ ± ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری کنید.
مرحله سوم
در شرایط سترون ۰/۱ میلی لیتر از سوسپانسیون فوق را در لوله سترون به اندازه ۷۵ ×۱۰ میلی متر ریخته و ۰/۳ میلی لیتر پلاسمای خرگوش اضافه کرده و در دمای ۳۷ درجه سلسیوس به مدت زمان ۴ تا ۶ ساعت گرمخانه گذاری کنید.
مرحله چهارم
سپس تشکیل لخته پلاسما را بررسی کنید.اگر نتیجه منفی بود تا مدت زمان ۱۸ تا ٢٤ ساعت در دمای اتاق یا مدت زمانی که توسط تولید کننده پلاسما سفارش شده است نگهداری كنید. آزمایش کواگولاز در صورتی مثبت است که لخته تشکیل شده باشد.
مرحله پنجم
بعنوان شاهد منفی برای هربسته پلاسما ، ۰/۱ میلی لیتر از آبگوشت عصاره سترون مغز و قلب به مقدار توصیه شده پلاسمای خرگوش افزوده و بدون افزودن سوسپانسیون، گرمخانه گذاری کنید. در صورتی آزمایش معتبر است که نشانه ای از لخته در پلاسمای شاهد دیده نشود.
تست کوآگولاز استافیلوکوکوس را عملی یاد بگیرید
تست کوآگولاز استافیلوکوکوس یا تست کواگولاز با پلاسمای خرگوش در دوره آموزشی آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی که در سایت علم فود ارائه شده به صورت کاملا عملی آموزش داده شده است. این آموزش مورد تایید سازمان غذا و دارو می باشد. بعد از گذراندن دوره امکان دریافت گواهی با 15 امتیاز آموزشی وجود دارد. برای آشنایی با آموزش بر روی مشاهده دوره کلیک کنید؛
دوره های تخصصی آزمایشگاه مواد غذایی
دوره آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
آموزش صفر تا صد آزمایشگاه شیمی مواد غذایی به صورت عملی در سایت علم فود به همراه گواهینامه معتبر آموزشی
دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی
دوره تخصصی آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی به همراه آموزش اصول تخصصی کار در آزمایشگاه مواد غذایی
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز دهید
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای: 0
اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید