روش اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc چیست؟ چگونه آفلاتوکسین را در شیر اندازه گیری کنیم؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی با روش اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.
مراحل اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc
مرحله اول
در اولین مرحله از آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc ، باید آماده سازی مواد صورت بگیرد. اگر نمونه به صورت شیرخشک یا لبنیات پودری و نیمه جامد مانند خامه باشد ، 10 گرم از نمونه را وزن کنید و در 80 سی سی آب تا 40 درجه حل و به حجم 100 سی سی برسانید.
مرحله دوم
60 میلی لیتر از نمونه را سانتریفیوژ کرده و چربی ان را جدا کنید.
مرحله سوم
در دومین مرحله از آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc، ستون ایمونوافینیتی را به دمای اتاق برسانید. 10 میلی لیتر از محلول PBS را در مخزن متصل به ستون ریخته و اجازه دهید با سرعت یک تا دو قطره در ثانیه بدون فشار خارجی از ستون عبور کند.
مرحله چهارم
20 میلی لیتر از شیر بدون چربی را در مزور ریخته و سپس از ستون ایمونوافینیتی عبور دهید.
مرحله پنجم
در مرحله پنجم از آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc، مزور محتوی نمونه را دو بار با 10 میلی لیتر آب شست و شو دهید و هر بار آب شست و شو را از ستون عبور دهید. سپس ستون را با 10 میلی لیتر آب شست و شو دهید.
مرحله ششم
در ششمین مرحله از آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc ،حجم 2500 میکرولیتر استونیتریل را از ستون با سرعت 2 تا 3 میلی لیتر بر دقیقه عبور دهید و آن را در یک ویال جمع و سپس مخلوط کنید.
مرحله هفتم
محتویات ویال را گرم کنید.
مرحله هشتم
در مرحله بعدی از آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc،به داخل ویال فاز متحرک اضافه کنید و یک دقیقه به وسیله ورتکس مخلوط کنید.
مرحله نهم
اگر در محتویات ویال کدورتی مشاهده کردید، با فیترهای سر سرنگی آن را صاف کنید.
مرحله دهم
در دهمین مرحله از آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc ،جداسازی با روش فاز معکوس، تشخیص با دتکتور فلورسانس با طول موج برانگیختگی 360 نانومتر و نشر 440 نانومتر و مقایسه سطح زیر منحنی های استاندارد با نمونه مجهول با احتساب ضریب رقت انجام میشود.
مرحله یازدهم
در مرحله بعدی اندازه گیری آفلاتوکسین به روش hplc ، محلول های استاندارد کالیبراسیون آفلاتوکسین M1 را به دستگاه HPLC تزریق کنید و سپس منحنی کالیبراسیون را رسم کنید.
مرحله دوازدهم
حجم مناسبی از محتویات ویال را به دستگاه تزریق کنید. سپس پیک های حاصل را از نظر زمان بازداری با پیک های استاندارد مقایسه کرده، آلودگی را مشخص و میزان آلودگی را با استفاده از منحنی کالیبراسیون محاسبه کنید.
دوست عزیز علم فودی، با مراجعه و عضویت در سایت علم فود میتونی به کلی مقاله در زمینه صنایع غذایی و دوره های تخصصی صنایع غذایی دسترسی داشته باشی، کافیه روی لینک زیر کلیک کنید:
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز دهید
میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای: 1
اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید