صفر تا 100 ساخت محیط کشت برد پارکر آگار

ساخت محیط کشت برد پارکر آگار آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس در مواد غذایی

ساخت محیط برد پارکر آگار به چه صورت است؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی با ساخت محیط برد پارکر آگار انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.

 

مواد تشکیل دهنده محیط کشت برد پارکر آگار

1.کازئين هضم شده پانکراتيک

2.عصاره مخمر

 

3.عصاره گوشت

 

4.پیرووات سدیم

 

5.ال-گلیسین

 

6.کلرید لیتیم

 

7.آگار

 

8.آگار

 

9.آب مقطر

طرز ساخت محیط کشت برد پارکر آگار، استاف اورئوس

طرز ساخت محیط برد پارکر آگار

مواد فوق يا محيط کشت تجاری را با آب مقطر به حجم رسانده و حرارت دهيد تا شفاف شود. سپس به حجم های ۱۰۰ ميلی ليتری در ارلن های مناسب تقسيم کنيد و در دمای ۱۲۱ درجه سلسيوس به مدت زمان ۱۵ دقيقه سترون نماييد. پی اچ را طوری تنظيم نماييد که پس از سترون کردن، در دمای ۲۵ درجه سلسيوس 0.2 ± 7.2 باشد.

 

طرز تهیه امولسیون زرده تخم مرغ

برای تهیه امولسيون زرده تخم مرغ در ساخت محیط کشت بر پارکر آگار (با غلظت تقريبی ۲۰ درصد يا مطابق با دستور سازنده ) تخم مرغ تازه و سالم را با استفاده از موادپاک کننده شستشو داده ، آبکشی نمائيد . سپس آنرا در الکل اتيليک (اتانل ) ۷۰ درصد حجمی به مدت زمان۳۰ ثانيه قرار دهيد و خارج نماييد.  با رعايت شرايط سترون از قسمت انتها (طرفی که قسمت اطاقک هوايي وجود دارد ) با پنس سترون به قطر تقريبی دو سانتی متر سوراخ نموده ، پس از کنار زدن غشاء ليفی تا حد امکان سفيده را خارج کنيد ، سپس سوراخ ايجاد شده را کمی بزرگتر کرده با استفاده از يک پي پت سترون نوک گرد ۲ يا ۵ ميلی ليتری سفيده باقيمانده در اطراف زرده را خارج نماييد.

این مقاله رو از دست نده:  شرایط تاسیس آزمایشگاه مواد غذایی

سپس زرده را داخل يک استوانه مدرج سترون ريخته و چهار برابر حجم آن آب مقطر سترون اضافه نموده وکاملاً هم بزنيد . اين مخلوط را در حمام آب گرم با دمای ۴۷ درجه سلسيوس به مدت دو ساعت قرار دهيد و بگذاريد به مدت زمان ۱۸ تا ۲۴ ساعت  بماند تا رسوب تشکيل شود . در شرايط سترون، لايه رويي امولسيون تشکيل شده را جهت اضافه کردن به محيط کشت ، جمع آوری نماييد . اين امولسيون را حداكثر برای مدت زمان ۷۲ ساعت مي توان، در دمای ۲ ±۳ درجه سلسيوس نگهداری و مصرف نمود.

 

دوره آموزشی متخصص آزمایشگاه مواد غذایی 

مجموعه علم فود با همکاری یکی از آزمایشگاه های همکار غذا و دارو و سازمان دامپزشکی، دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی و آزمایشگاه شیمی مواد غذایی را به صورت کاملا عملی و تحلیلی تهیه کرده است. در این دوره آزمایش های مهم شیمی مواد غذایی از جمله جدول تغذیه ای مواد غذایی که جزء آزمایشات مهم هستند به صورت کاملا عملی آموزش داده شده است. از مواردی که در دوره عملی آزمایشگاه شیمی آموزش داده شده میتوان به اندازه گیری پروتئین، چربی، قند، نمک، اسیدیته، خاکستر، دانسیته، رطوبت ، اندازه گیری نشاسته در فراورده های گوشتی و آزمایشات مهم دیگر اشاره کرد.

همچنین در دوره آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی سعی شده چالش های احتمالی در آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی بررسی و راه حل هایی برای آن ارائه گردد. نحوه رقت سازی، ساخت محیط کشت مانند آموزش صفر تا صد ساخت محیط کشت برد پارکر آگار و آموزش نحوه تهیه امولسیون تخم مرغ طبق استاندارد ملی ایران، بررسی استاندارد، نحوه افزودن مکمل ها و نحوه کشت و شمارش میکروارگانیسم های مهم و مشترک بین مواد غذایی در این دوره آموزش داده شده است. برای آشنایی با این دوره ها بر روی ثبت نام و شروع یادگیری دوره های شیمی و میکروب کلیک کنید ( دوره متخصص آزمایشگاه مواد غذایی).

این مقاله رو از دست نده:  آزمایش میکروبی آب به روش MPN

دوره های تخصصی آزمایشگاه مواد غذایی

دوره آزمایشگاه شیمی مواد غذایی

آموزش صفر تا صد آزمایشگاه شیمی مواد غذایی به صورت عملی در سایت علم فود به همراه گواهینامه معتبر آموزشی

دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی

دوره تخصصی آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی به همراه آموزش اصول تخصصی کار در آزمایشگاه مواد غذایی

دوست عزیز علم فودی اگر می خوای از دوره های تخصصی که علم فود برگزار میکنه باخبر بشی و کلی مطلب علمی در زمینه صنایع غذایی یاد بگیری علم فود رو در اینستاگرام هم دنبال کن (کافیه روی عکس زیر کلیک کنی تا وارد پیج علم فود بشی):

آزمایش میکروبی شیر

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای: 2

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های کاربردی و عملی آزمایشـات
  • بررسی چالش خـطوط تولید مواد غذایی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی