تکنولوژی کنسرو چیست؟ چه منابعی را برای تکنولوژی کنسرو کنکور ارشد صنایع غذایی بخونم؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنون که علم فود رو برای پیدا کردن پاسخ سوال هایتان درمورد آموزش تکنولوژی کنسروسازی را انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.
آموزش تکنولوژی کنسروسازی
تکنولوژی کنسروسازی یکی از دروس تکنولوژی در رشته صنایع غذایی است. در درس تکنولوژی کنسرو، مباحثی مانند مواد اولیه لازم برای تولید محصولات کنسروی، کنترل کیفیت مواد اولیه، فرآیندهای مختلف تولید کنسرو مانند پوست گیری، کاهش اندازه، استرلیزاسیون، پرکنی، اگزاستینگ و ..، محصولات مختلف و فساد محصولات کنسروی مورد بررسی قرار می گیرد.
آموزش درس تکنولوژی کنسرو در مدت زمان 8 ساعت، در سایت علم فود ارائه شده است. این درس یکی از دروس تخصصی دوره آموزشی کنکور صنایع غذایی در سایت علم فود است. با گذراندن این دوره مفاهیم درس تکنولوژی کنسرو را به خوبی یاد میگیرید. برای آشنایی با دوره تکنولوژی کنسرو، بر روی عکس زیر کلیک کنید:
دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی
شاید این سوال تا حالا برای شما پیش اومده باشه که چجوری بعضی از افراد رتبه برتر میشوند؟ چجوری میتونم دانشگاه خوب قبول بشم؟ و سوالاتی از این قبیل. قطعا برای رسیدن به هر موفقیتی باید تلاش کرد. برای قبولی در کنکور هم باید اول هدف گذاری کنید، خوب مطالعه و برنامه ریزی کنید، از منابع خوب و درست استفاده کیند و برای رسید به هدفتون تلاش و استمرار داشته باشید و خسته نشید.
شاید در مسیر مطالعه برای شما پیش اومده باشه که دوست داشته باشید منابعی که یک رتبه برتر خونده رو شما هم بخونید یا بتونید مشاوره درست بگیرید. علم فود برای اولین بار یک دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی که برای دکتری هم مناسب هست تهیه کرده که در کنار اموزش مشاوره و پشتیبانی هم داره.
این دوره آموزشی بیش از 120 ساعت آموزش خالص و مفید شامل 12 درس تخصصی کنکور ارشد صنایع غذایی و تحلیل سوالات کنکور ارشد صنایع غذایی از سال 1390 تا 1403 میباشد. برای آشنایی با دوره جامع آزمون ارشد صنایع غذایی، بر روی عکس زیر کلیک کنید:
نگاهی بر درس تکنولوژی کنسروسازی
درس تکنولوژی کنسروسازی ارائه شده در سایت علم فود در 4 بخش زیر آموزش داده شده است. در این آموزش، تمام نکات مهم کنکوری بیان شده است:
نگاهی بر درس تکنولوژی کنسرو
مراحل کنسروسازی
1.انتخاب مواد اولیه
2.تمیز کردن
3.درجه بندی و سورتینگ
4.پوست گیری
5.کاهش اندازه
6.آنزیم بری یا لانچینگ
7.پر کردن ظرف محصول
8.هواگیری یا اگزاستینگ
9.درب بندی
10.فرآیند حرارتی
محصولات کنسروی
1.تولید کمپوت سیب
2.تولید کمپوت گیلاس
3.تولید رب گوجه فرنگی
4.تولید کنسرو نخود فرنگی
5.تولید کنسرو لوبیا چیتی
6.تولید کنسرو ماهی
7.تولید آبمیوه
8.تولید آب پرتقال
فساد مواد غذایی کنسروی
فساد میکروبی محصولات کنسروی
1) نشت کردن
2) ترشیدگی صاف یا فلت سور (flat sour)
3) فساد لکه سیاه (sulfur stinker)
4) فساد TA(thermophilic Aerobic)
5) تعفن
6) فساد با باکتری Lactobacillus brevis or Lactobacillus brevis lycopersici
7) فساد با مخمر Torula Stellata
8) فساد با کپک Byssochlamys fulva
9) فساد در سس مایونز
10) فساد در خیارشور
11) فساد در کلم ترش
12) فساد در زیتون
فساد فیزیکی مواد غذایی کنسروی
) بادکردگی یا تورم قوطی
2) حالت فلیپر (Flipper)
3) حالت فنر مانند یا ارتجاعی (Springer)
4) بادکردگی ملایم (soft swell)
5) بادکردگی سخت (hard swell)
6) آماس قوطی در اتوکلاو (peaking)
6) paneling
7) کنسرو کوهنوردان
8) پر کردن بیش از حد قوطی (over filling)
9) خالی بودن بیش از حد قوطی
10) چروکیدگی (wrinkle)
فساد شیمیایی مواد غذایی کنسروی
1) تورم هیدروژنی (تورم شیمیایی)
2) زنگ زدگی قوطی
5) خوردگی (corrosion)
کنترل کیفیت و آزمایشگاه محصولات کنسروی
مجموعه علم فود به عنوان همکار آموزشی غذا و دارو، آموزش آزمایشگاه میکروبی و شیمی محصولات کنسروی را به صورت عملی و تحلیلی تهیه کرده است. در این دوره آزمایش های مهم شیمی و میکروبی طبق استاندارد محصولات کنسروی به صورت عملی آموزش داده شده است. برای آشنایی و ثبت نام در این آموزش بر روی مشاهده دوره کلیک کنید. (بعد از گذراندن این دوره امکان دریافت گواهی مورد تایید سازمان غذا و دارو با 10 امتیاز وجود دارد).
برای آشنایی با آموزش دروس تخصصی صنایع غذایی میتوانید نمونه آموزش ها را هم در سایت علم فود و هم در پیج زیر مشاهده کنید. برای ورود به پیج علم فود آکادمی بر روی عکس زیر کلیک کنید:
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز دهید
میانگین رتبه 4.8 / 5. تعداد رای: 55
اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید