صفر تا 100 خط تولید آدامس+فرمولاسیون آدامس

راه اندازی خط تولید آدامس - فرمولاسیون آدامس

راه اندازی خط تولید آدامس به چه صورت است؟ فرمولاسیون آدامس چیست؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی و دریافت مشاوره در زمینه راه اندازی خط تولید آدامس و فرمولاسیون آدامس انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.

 

دستگاه های موردنیاز برای خط تولید آدامس

میکسر 

جهت مخلوط کردن ترکیبات با یکدیگر از میکسر در خط تولید آدامس استفاده میشود.

اکسترودر

زمانی که مواد در مرحله قبل در میکسر مخلوط میشوند، به اکسترودر تزریق میگردند. اکسترودر دو عدد ماردون پرقدرت دارد که خمیر ادامس را به دستگاه فرم دهی منتقل می نماید.

فرم دهی

دستگاه فرم دهی دارای 5 جفت غلطک قابل تنظیم است که 3 غلطک ابتدایی وظیفه تنظیم ضخامت و غلطک های انتهایی وظیفه برش و شکل دهی را دارند.

دستگاه دراژه

بعد از عمل فرم دهی در خط تولید آدامس، آدامس های فرم داده شده برای براق شدن به دستگاه دراژه وارد میشوند. دراژه به شکل دیگ استیل یا مسی است که حالت چرخشی دارد.

دستگاه سورتینگ

بعد از دراژه، این احتمال وجود دارد که برخی از آدامس ها به هم بچسبند، بنابراین باید توسط دستگاه سورتینگ از خط تولید آدامس خارج شوند.

دستگاه بسته بندی

آخرین مرحله از خط تولید آدامس، بسته بندی می باشد.

ممشاوره در زمینه راه اندازی خط تولید آدامس-فرمولاسیون آدامس

مراحل خط تولید آدامس

1.در مرحله اول بیس آدامس به همراه مواد حجم دهنده آدامس در دمای بالا  60 تا 70 درجه حرارت داده میشود و داخل میکسر ریخته میشود سپس در قالب میریزند تا سرد شود.

2.بعد از آماده شدن بیس، شکر و اسانس و گلوکز را با یکدیگر مخلوط میکنیم و این مخلوط باید هم زده شود.

این مقاله رو از دست نده:  فرم سه برگی معاونت غذا و دارو (آموزش)

3.سپس مخلوط بالا درون دستگاه اکسترودر ریخته میشود.

4.خمیر آدامس در ادامه توسط تیغه ، برش های افقی و عمودی می خورد و قطعه قطعه تقسیم می شود. سپس ترکیب ورقه ای حاصل را داخل صفحات چوبی قرار می دهند تا آنها را انتقال دهند. بعد آنها را درون یخچال هایی با درجه حرارت زیر 15 درجه به مدت 15 تا 10 ساعت بسته به شرایط محیطی قرار می دهند تا سفت شود.

5. در مرحله بعد از خط تولید آدامس، قطعات آماده شده درون دیگ های دراژه ریخته میشود.

6. بعد از جداسازی تکه های آدامس، آن ها را دوباره به سردخانه انتقال میدهند.

7..بعد از آماده شدن دراژه ها و سرد شدن در این مرحله از خط تولید آدامس، آدامس بدون جلا و سفید رنگ است. لذا در هنگام بسته بندی به کاغذ می چسبد. لذا جلا دهنده استفاده می کنند. جلادهنده پودر زرد رنگی است که برای این کار استفاده می کنند. برای سفید شدن آدامس نیز  از ماده سفید کننده غذایی استفاده می شود.

8.بعد از آماده شدن آدامس و جلا دادن، در آخرین مرحله از خط تولید آدامس آن را الک می کنند تا تکه های شکسته جدا شده و برای بسته بندی آماده شود.

خط تولید آدامس فرمولاسیون آدامس

فرمولاسیون آدامس

در فرمولاسیون آدامس، ماده اصلی صمغ های خوراکی هستند. از دیگر ترکیبات در فرمولاسیون آدامس میتوان به شکر، گلوکز مایع و یا شیرین کننده ها اشاره کرد. سایر ترکیبات و قرارگیری دستگاه ها در خط تولید آدامس به نوع آدامسی که قرار هست تولید کنیم بستگی دارد.، برای مثال آدامس جویدنی باشد یا بادکنکی. آدامس بدون قند باشد یا شیرین. تمام این موارد را باید در نظر بگیریم تا براساس آن فرمولاسیون مشخص و خط تولید راه اندازی گردد.

این مقاله رو از دست نده:  هموژنیزه کردن شیر یعنی چی؟

 

چرا دریافت مشاوره در زمینه فرمولاسیون دارای اهمیت است؟

صنایع غذایی از جمله صنایع گسترده با طیف وسیعی از محصولات غذایی است. اگر قصد راه اندازی خط تولید دارید، قطعا باید بدانید چه محصولی قرار هست تولید کنید و این انتخاب محصول نیز وابستگی زیادی به شرایط منطقه از جمله دسترسی به مواد اولیه و بازار فروش، آب و هوا و  غیره دارد.

در کنار تمام این عوامل باید بدانید که چگونه خط تولید راه اندازی کنید و با دستگاه ها، چینش خط تولید و فرمولاسیون محصولی که قصد تولید آن را دارید آشنا باشید. در واقع باید با مسیر درست تولید آشنا باشید در غیر اینصورت مدتی بعد از شروع به دلیل نداشتن مزیت رقابتی در بازار، بالا بودن هزینه های تولید، افزایش ضایعات به دلیل پایین بودن کیفیت محصول با شکست مواجه خواهید شد.

به قول معروف کار را باید به کارددان سپرد. بنابراین اگر قصد ورود به صنعت غذا را دارید و یا اینکه درحال حاضر در صنعت غذا مشغول به فعالیت هستید اما قصد دارید تا فرمولاسیون و کیفیت محصولتان بهبود یابد، از ظرفیت تولیدتان استفاده و محصولی جدید اضافه کنید و یا مشکلات خط تولید را حل کنید می توانید از مشاوره متخصصان مجرب مجموعه علم فود بهره ببرید. علم فود در کنار شماست تا بتوانید محصولی با کیفیت تولید کنید، هزینه های تولید را کاهش دهید و ارزش افزوده در جامعه ایجاد کنید.

 

اگر در حوزه صنعت غذا فعالیت میکنید یا به این حوزه علاقه مند هستید، علم فود رو در اینستاگرام نیز دنبال کنید:

این مقاله رو از دست نده:  جایگزین های چربی در صنایع غذایی

 

اینستاگرام علم فود

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 3.3 / 5. تعداد رای: 21

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های عملی آزمایشـات مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • آموزش مسئولین فنی صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی (با رتبه های برتر در دو سال اخیر)