مدت زمان جوشاندن شیر برای تب مالت

مدت زمان جوشاندن شیر برای تب مالت

مدت زمان جوشاندن شیر برای تب مالت چه قدر است؟ چگونه تب مالت را از بین ببریم؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. با علم فود همراه باشید تا پاسخ این سوال رو در کوتاه ترین زمان ممکن پیدا کنید.

 

مدت زمان جوشاندن شیر برای تب مالت چه قدر است؟

برای سالم سازی شیر غیر پاستوریزه و یا غیر استریلیزه در منزل چه مدت باید آن را جوشاند؟ و آیا با جوشاندن میکروب های آن از بین میرود؟ مصرف شیر غیر پاستوریزه و غیر استریلیزه به هیچ عنوان توصیه نمیشود، حرارت دادن شیر ممکن است میکروب های بیماری زای آن را از بین ببرد اما دو مشکل دارد:

اول

اول اینکه جوشاندن شیر به مدت طولانی ارزش غذایی آن را به شدت کاهش میدهد.

دوم

دوم اینکه در صورت وجود برخی عوامل مانند سموم مترشحه از برخی باکتریها و آنتی بیوتیک در شیر، این عوامل از طریق حرارت از بین نمیروند. از سال 1930 در کشورهای توسعه یافته عرضه شیر فله ممنوع است. مصرف کنندگان شیر خام لازم است بدانند که تب مالت از طریق پوست نیز جذب میشود و تماس شیر خام آلوده باپوست ممکن است فرد را مبتلا نماید.

 

بیماری های شیرخام که ممکن است به انسان منتقل شود؟

مهمترین بیماریهایی که از طریق شیر دام به انسان منتقل میشود عبارتند از: تب مالت، سل، لیستریوز، (سقط جنین و عوارض چشمی)، سالمونلوز (حصبه، شبه حصبه) اسهال های خونی و ناراحتی های گوارشی. همچنین هر نوع میکروب و یا ویروس یا انگل بیماری زا که از طریق محیط و یا اشخاص شیر را آلوده کند میتواند به شیرمنتقل و از این طریق به انسان ها منتقل شود.

این مقاله رو از دست نده:  هر آنچه در مورد مواد غذایی فراسودمند بايد بدانيد

 

آیا مصرف شیر خام موجب مسمومیت میشود؟

شیر به دلیل مغذی بودن، برای انواع میکروب ها غذای مناسبی تلقی میشود، از سوی دیگر شیر جاذب آلودگی های محیط اطراف خود است و شرایط دوشش و آلودگی های محیطی به سرعت آن را آلوده میسازد. لذا باید از مصرف شیر خام به شدت اجتناب کرد. احتمال آلودگی و بیماری زایی در این نوع شیر بسیار بالا است.

نتیجه گیری

به هیچ عنوان مصرف شیر محلی توصیه نمیشود، چرا که جوشاندن شیر خام در منزل نمیتواند باکتری های عامل تب مالت را از بین ببرد. اگر هم شیر زیاد جوشانده شود، خاصیت آن کاهش می یابد.

 

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 3.7 / 5. تعداد رای: 13

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های کاربردی و عملی آزمایشـات
  • بررسی چالش خـطوط تولید مواد غذایی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی