جشنواره بهار علم فود

20 درصد تخفیف روی تمام دوره ها

کد تخفیف: elmfood

آزمون اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی

اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی

نحوه اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی به چه صورت است؟ آزمون اندازه گیری آب اندازی مواد غذایی چیست؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی با نحوه آب اندازی در مواد غذایی انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.

 

آزمون اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی

در این آزمون فرض میکنیم نمونه مورد نظر ما ژله هست و قصد داریم میران سینرسیس یا آب اندازی را در آن اندازه بگیریم. میزان سینرسیس نمونه های ژله یکی از فاکتورهای مهم فیزیکی در تولید ژله است. اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی بیشتر برای مواد غذایی می باشد که حالت ژل مانند دارند و یک شبکه ای حاوی آب تشکیل داده اند مانند ژله و هیدروژل.

برای اندازه گیری آب اندازی ابتدا باید اجازه دهیم ژل یا هیدروژل مورد نظر درون فالکون های 5 سی سی یا 10 سی سی تشکیل گردد. حتما قبل از ریختن مواد درون فالکون، فالکون ها را اندازه گیری کنید. بعد از تشکیل ژل (حدودا دو ساعت بعد) آن ها را توزین میکنیم. وزن فالکون را از مجموعه وزن ژله و فالکون بعد از تشکیل ژل کم کنید تا وزن ژله به دست آید. سپس فالکون هایی که هم وزن هم هستند را در سانتریفیوژ روبه روی هم قرار دهید. سپس سانتریفیوژ را در دور 5000g به مدت 10 دقیقه تنظیم نمایید.

بعد از اتمام کار سانتریفیوژ، فالکون ها را خارج کرده و میزان آب آن ها را اندازه بگیرید برای اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی مانند ژله و هیدروژل میتوانید از کاغذ صافی، گوش پاک کن یا ظروف مندرج استفاده و آب خارج شده را وزن کنید. درصد سینرسیس بر مبنای رابطه زیر محاسبه میشود:

این مقاله رو از دست نده:  کنترل کیفیت لواشک

 

فرمول اندازه گیری سینرسیس مواد غذایی، اندازه گیری آب اندازی مواد غذایی

دوره آموزشی متخصص آزمایشگاه مواد غذایی 

مجموعه علم فود با همکاری یکی از آزمایشگاه های همکار غذا و دارو و سازمان دامپزشکی، دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی و آزمایشگاه شیمی مواد غذایی را به صورت کاملا عملی و تحلیلی تهیه کرده است. در این دوره آزمایش های مهم شیمی مواد غذایی از جمله جدول تغذیه ای مواد غذایی که جزء آزمایشات مهم هستند به صورت کاملا عملی آموزش داده شده است. از مواردی که در دوره عملی آزمایشگاه شیمی آموزش داده شده میتوان به اندازه گیری پروتئین، چربی، قند، نمک، اسیدیته، خاکستر، دانسیته، رطوبت و آزمایشات مهم دیگر مانند اندازه گیری نشاسته در فراورده های گوشتی، اندازه گیری کلسیم در مواد غذایی، اندازه گیری فیبرخام در مواد غذایی و … اشاره کرد.

دوره های تخصصی آزمایشگاه مواد غذایی

دوره آزمایشگاه شیمی مواد غذایی

آموزش صفر تا صد آزمایشگاه شیمی مواد غذایی به صورت عملی در سایت علم فود به همراه گواهینامه معتبر آموزشی

دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی

دوره تخصصی آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی به همراه آموزش اصول تخصصی کار در آزمایشگاه مواد غذایی

همچنین در دوره آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی سعی شده چالش های احتمالی در آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی بررسی و راه حل هایی برای آن ارائه گردد. نحوه رقت سازی، ساخت محیط کشت، بررسی استاندارد، نحوه افزودن مکمل ها و نحوه کشت و شمارش میکروارگانیسم های مهم و مشترک بین مواد غذایی در این دوره آموزش داده شده است. برای آشنایی با این دوره ها بر روی ثبت نام و شروع یادگیری دوره های شیمی و میکروب کلیک کنید ( بعد از گذراندن این دوره امکان دریافت 2 گواهینامه معتبر مورد تایید سازمان غذا و دارو جهت رزومه و ارائه به سازمان غذا و دارو وجود دارد).

این مقاله رو از دست نده:  مراحل تولید حلوا ارده

 

آدرس سایت علم فود:

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای: 1

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های کاربردی و عملی آزمایشـات
  • بررسی چالش خـطوط تولید مواد غذایی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی