آموزش حضوری HACCP در صنایع غذایی

1 و 2 آذر ماه در تهران

کسب اطلاعات بیشتر: 09357959277

فرم درخواست صدور پروانه ساخت مواد غذایی

فرم درخواست صدور پروانه ساخت

فرم درخواست صدور پروانه ساخت به چه صورت است؟ برای آشنایی با نحوه پر کردن و دانلود فرم درخواست صدور پروانه ساخت با علم فود همراه باشید.

 

پروانه ساخت مواد غذایی چیه؟

پروانه ساخت مواد غذایی یکی از پروانه های مهمی است که در واقع مجوز تولید و عرضه محصول به بازار می باشد. واحد تولیدی پس از پروانه بهره برداری بهداشتی و کارت فعالیت مسئول فنی هنوز اجازه تولید ندارد و باید برحسب محصولات مورد تقاضا، به ازای هر محصول تولیدی، یک پروانه ساخت درخواست نماید. در حقیقت پروانه ساخت مرتبط با فرمولاسیون محصول تولیدی و آزمایشات فیزیکوشیمیایی  آن و در مواردی تجهیزات اختصاصی آن محصول در خط تولید و آزمایشگاه می باشد.

 

مدارک لازم جهت صدور پروانه ساخت

برای صدور پروانه ساخت مواد غذایی، مسئول فنی باید فرم های سه برگی ساخت را که در آن فرمولاسیون محصول تولیدی (نام و درصد مواد اولیه تشکیل دهنده محصول نهایی) و همچنین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصول درج گردیده و به اداره نظارت بخش صدور پروانه ساخت ارائه می نماید.

کارشناسان اداره نظارت بر اساس بروشورهای استاندارد ملی که توسط اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی برای محصولات مختلف غذایی و بهداشتی تدوین گردید و سایر دستورالعمل های مرتبط وزارت بهداشت، فرمولاسیون و ویژگی های محصول و اثرات مواد بر یکدیگر را بررسی می نمایند و در صورت وجود هرگونه مغایرتی هماهنگی لازم را با مسئول فنی جهت اصلاح فرم درخواست صدور پروانه ساخت انجام میدهند.

 

پر-کردن--فرم-درخواست-صدور-پروانه-ساخت مواد غذایی

 

بخش فرمولاسیون مواد غذایی با مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بخش آزمایشات با بخش مدیریت آزمایشگاه می باشد. نحوه پر کردن فرم درخواست صدور پروانه ساخت به این صورت است که در صفحه ی اول مشخصات واحد تولیدی نام محصول و اوزان به تفکیک جنس مواد بسته بندی ذکر گردد.  در صفحه دوم فرمولاسیون بر حسب درصد به ترتیب از درصد زیاد به مواد با درصد کم ذکر شود. و نام لاتین مواد اولیه نیز ذکر گردد و در انتهای صفحه روش فرآوری هم درج شود.

این مقاله رو از دست نده:  صفر تا 100 انکپسولاسیون در صنایع غذایی

فرمها بایستی تایپ شده باشد. در صفحه بعد کلیه آزمایشات فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصول مورد نظر درج شود. این آزمایشات از روی استاندارد محصول مربوطه درج میشود. در صورتی که محصول در استانداردها موجود نباشد بایستی از استانداردهای بین المللی نظیر کدکس یا  fda(سازمان غذا و داروی ایالات متحده) استفاده و پرینت آن ضمیمه فرم ساخت گردد. در صورت عدم وجود در این سایتها مسئول فنی بایستی استاندارد کارخانه ای تعریف نماید. به این صورت که بر روی محصول آزمایشاتی انجام و نتایج دقیق را به عنوان محدوده های استاندارد درج نماید.

 

دانلود فرم درخواست صدور پروانه ساخت

برای دانلود فرم درخواست صدور پروانه ساخت بر روی لینک زیر کلیک کنید:

فرم درخواست صدور پروانه ساخت

 

پیش نیاز درخواست صدور پروانه ساخت

اما برای درخواست صدور پروانه ساخت بایستی مسئول فنی ابتدا پروانه بهره برداری بهداشتی را بررسی نماید که آیا محصولی که درخواست صدور پروانه ساخت برای آن دارد در زیر مجموعه ی محصولات ذکر شده در پروانه بهره برداری بهداشتی می باشد یا نه. در صورت وجود ابتدا بایستی موارد لازم جهت درج در لیبل محصول تولیدی را بر اساس دستورالعمل برچسب گذاری بر روی برگه کاغذ درج نماید و آنرا همراه فرم ساخت به بخش صدور پروانه ساخت تحویل دهد.

 

مدت اعتبار پروانه ساخت چه قدر است؟

مدت اعتبار پروانه ساخت جهت محصولات جدید برای بار اول یک سال بوده و چنانچه در طول این یک سال محصولات واحد تولیدی قابل مصرف و مطابق با استاندارد های مربوطه باشد در پایان یک سال پس از ارائه مدارک لازم برای مدت ۲ یا ۳ یا ۵ سال برحسب درجه ی PRPS تمدید می گردد.

این مقاله رو از دست نده:  دوره های آموزشی مسئولین فنی صنایع غذایی

بررسی اعتبار و یا عدم اعتبار پروانه ساخت بر عهده مسئول فنی می باشد و مسئولین فنی موظفند یکماه پیش از انقضای پروانه ساخت جهت تمدید آن با هماهنگی مدیر عامل اقدام نمایند. متذکر میشود اصل پروانه بهره برداری بهداشتی و کپی پروانه های ساخت و مسئول فنی بایستی در محل کارخانه در بخش ازمایشگاه جهت مشاهده بازرسان نصب گردد.

 

دوره تخصصی مسئول فنی صنایع غذایی

دوره تخصصی مسئول فنی صنایع غذایی یکی از دوره های تخصصی صنایع غذایی می باشد که توسط مجموعه علم فود در سایت علم فود ارائه شده است. بعد از گذراندن این دوره پاسخ اکثر سوالات خود را دریافت میکنید. به افرادی که در این دوره ثبت نام میکنند گواهینامه مورد تایید سازمان غذا و دارو اعطا میگردد. در این دوره با تمام مواردی که مسئولین فنی صنایع غذایی باید بدانند از جمله نحوه پر کردن فرم درخواست صدور پروانه ساخت مواد غذایی آشنا میشوید. برای آشنایی با سرفصل های این دوره بر روی عکس زیر کلیک کنید.

دوره تخصصی مسئول فنی

 

دوره آموزشی متخصص آزمایشگاه مواد غذایی

مجموعه علم فود با همکاری یکی از آزمایشگاه های همکار غذا و دارو و سازمان دامپزشکی، دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی و آزمایشگاه شیمی مواد غذایی را به صورت کاملا عملی و تحلیلی تهیه کرده است. در این دوره آزمایش های مهم شیمی مواد غذایی از جمله جدول تغذیه ای مواد غذایی که جزء آزمایشات مهم هستند به صورت کاملا عملی آموزش داده شده است.

از مواردی که در دوره عملی آزمایشگاه شیمی آموزش داده شده میتوان به اندازه گیری پروتئین، چربی، قند، نمک، اسیدیته، خاکستر، دانسیته، رطوبت و آزمایشات مهم دیگر مانند اندازه گیری نشاسته در فراورده های گوشتی و اندازه گیری اسیدیته، پراکسید استخراجی روغن و اندازه گیری فیبر خام در مواد غذایی، اندازه گیری کلسیم در مواد غذایی و غیره اشاره کرد.

این مقاله رو از دست نده:  کاربرد فلوئورسانس در صنایع غذایی

همچنین در دوره آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی سعی شده چالش های احتمالی در آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی بررسی و راه حل هایی برای آن ارائه گردد. نحوه رقت سازی، ساخت محیط کشت، بررسی استاندارد، نحوه افزودن مکمل ها و نحوه کشت و شمارش میکروارگانیسم های مهم و مشترک بین مواد غذایی در این دوره آموزش داده شده است. برای آشنایی با این دوره ها بر روی ثبت نام و شروع یادگیری دوره های شیمی و میکروب کلیک کنید (با امکان دریافت گواهینامه از آزمایشگاه همکار غذا و دارو و سازمان دامپزشکی).

دوره های تخصصی آزمایشگاه مواد غذایی

دوره آزمایشگاه شیمی مواد غذایی

آموزش صفر تا صد آزمایشگاه شیمی مواد غذایی به صورت عملی در سایت علم فود به همراه گواهینامه معتبر آموزشی

دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی

دوره تخصصی آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی به همراه آموزش اصول تخصصی کار در آزمایشگاه مواد غذایی

بعد از گذراندن این دوره به آزمایشات مهم و اصلی که بین اکثر مواد غذایی مشترک است، مسلط میشوید. گواهینامه این دوره معتبر هست و برای استخدام شدن در جایگاه مسئول فنی و یا مسئول کنترل کیفیت میتونید مدرک این دوره رو به سازمان غذا و دارو ارائه بدید. همچنین این دوره برای افرادی که تمایل به یادگیری آزمایشات و یا گذراندن کارآموزی دارند بسیار مناسب است. گواهینامه این دوره دارای اعتبار و قابل ترجمه برای مهاجرت به خارج از کشور است.

 

آدرس سایت علم فود:

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 4.8 / 5. تعداد رای: 4

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های عملی آزمایشـات مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • آموزش مسئولین فنی صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی (با رتبه های برتر در دو سال اخیر)