آموزش مکانیک سیالات در صنایع غذایی|کنکور ارشد

مکانیک سیالات در صنایع غذایی

مکانیک سیالات در صنایع غذایی چیست؟ چگونه مبحث مکانیک سیالات را برای کنکور ارشد صنایع غذایی بخوانم؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای پیدا کردن پاسخ سوال هایتان در مورد درس اصول مهندسی صنایع غذایی و مبحث مکانیک سیالات در صنایع غذایی انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.

آموزش مکانیک سیالات در صنایع غذایی

مکانیک سیالات در صنایع غذایی، یکی از مباحث مهم درس اصول مهندسی صنایع غذایی است که هرسال از این مبحث در کنکور ارشد صنایع غذایی، سوال مطرح میشود. مجموعه علم فود، یک دوره آموزشی تخصصی کنکور ارشد صنایع غذایی تهیه نموده که این دوره شامل 12 درس تخصصی صنایع غذایی که در کنکور مطرح میشود، میباشد. یکی از دروس این پک، درس اصول مهندسی صنایع غذایی است که تمام مباحث مهم اصول مهندسی از جمله مکانیک سیالات در صنایع غذایی، بررسی شده است. برای آشنایی با این آموزش بر روی عکس زیر کلیک کنید:

دوره تخصصی اصول مهندسی صنایع غذایی

 

نگاهی به اهمیت مکانیک سیالات در صنایع غذایی

در درس مکانیک سیالات، رفتار جریان سیالات، زمانی که در لوله ها حرکت میکنند را بررسی میکنیم. همینطور مباحثی مثل پمپ ها، کاویتاسیون، موازنه انرژی در حرکت سیالات و معادله برنولی و….

در فرآیند تولیدی مواد غذایی، حرکت مواد غذایی مایع از یک مکان به مکان دیگر جزء ضروری محسوب می شود. از انواع مختلف سیستم ها برای انتقال مواد غذایی مایع خام یا فرآوری و همچنین فرآورده های مایع فرایند شده قبل از بسته بندی استفاده می شود. دامنه مواد غذایی که در یک کارخانه فرآوری با آنها سر و کار داریم گسترده است، شامل مواد غذایی با خواص متفاوت، از شیر گرفته تا رب گوجه فرنگی در این محدوده حضور دارند.

این مقاله رو از دست نده:  آموزش میکروبیولوژی مواد غذایی(رتبه برتر شو)

طراحی این سیستمها در فرآوری مواد غذایی نسبت به بیشتر کاربردهای دیگر کاملا متفاوت است زیرا الزام ضروری برای بهداشت و حفظ کیفیت فرآورده وجود دارد. سیستم انتقال باید با در نظر گرفتن سهولت و کارایی در پاکسازی طراحی شود. سیال یک کلمه عمومی است که برای گازها و مایعات استفاده می شود.

یک سیال هنگامی شروع به حرکت می کند که نیرویی بر آن اعمال شود. در هر مکان و زمان در یک سیستم انتقال مایع، ممکن است چند نوع نیرو بر روی سیال عمل کند، فشار، نیروی ثقل (گرانش)، اصطکاک، اثرات حرارتی، بارهای الکتریکی، میدان های مغناطیسی و نیروهای کریولیس از جمله این نیروها هستند. از تجربه روزانه بر روی جابجایی انواع سیالات مختلف، می دانیم که اگر فشار در یک نقطه سیال و از نقطه دیگر باشد، سیال به طرف ناحیه کم فشار تر جریان می یابد.

 

دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی

شاید این سوال تا حالا برای شما پیش اومده باشه که چجوری بعضی از افراد رتبه برتر میشوند؟ چگونه میتونم رتبه تک رقمی بیارم؟ چجوری میتونم دانشگاه خوب قبول بشم؟ چجوری میتونم مسیر پژوهش و هیئت علمی شدن رو طی کنم؟ و سوالاتی از این قبیل. قطعا برای رسیدن به هر موفقیتی باید تلاش کرد. برای قبولی در کنکور هم باید اول هدف گذاری کنید، خوب مطالعه و برنامه ریزی کنید، از منابع خوب و درست استفاده کیند و برای رسید به هدفتون تلاش و استمرار داشته باشید و خسته نشید.

شاید در مسیر مطالعه برای شما پیش اومده باشه که دوست داشته باشید منابعی که یک رتبه برتر خونده رو شما هم بخونید یا بتونید مشاوره درست بگیرید. علم فود برای اولین بار یک دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی که برای دکتری هم مناسب هست تهیه کرده که در کنار آموزش مشاوره و پشتیبانی هم داره. برای اطلاعات بیشتر در مورد دوه جامع کنکور ارشد صنایع غذایی بر روی عکس زیر کلیک کنید:

این مقاله رو از دست نده:  خشک کردن انجمادی + روش کار با دستگاه فریز درایر

بهترین منایع کنکور ارشد صنایع غذایی

 

دوست عزیز علم فودی اگر می خوای از دوره های تخصصی که علم فود برگزار میکنه باخبر بشی و کلی مطلب علمی در زمینه صنایع غذایی یاد بگیری علم فود رو در اینستاگرام هم دنبال کن (کافیه روی عکس زیر کلیک کنی تا وارد پیج علم فود بشی):

اینستاگرام علم فود

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 4.8 / 5. تعداد رای: 37

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های کاربردی و عملی آزمایشـات
  • بررسی چالش خـطوط تولید مواد غذایی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی