خط تولید تخمه آفتاب گردان به چه صورت است؟ برای آشنایی و دریافت مشاوره در زمینه راه اندای خط تولید آفتاب گردان تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.
دستگاه های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید تخمه آفتاب گردان
1. دستگاه بوجاری مجهز به هواكش مناسب
2.دستگاه وكيوم يا پوک گير بادی
3.شوركن ( از جنس مناسب برای صنايع غذايی ) با حرارت غير مستقيم
4.مخزن تهيه و نگهداری محلول آب نمک، نشاسته و… از جنس مناسب برای صنايع غذايی
5. الک ويبره برای انتقال و خنک كردن تخمه
6.ميز يا نوار سورت از جنس مناسب برای صنايع غذايی با سطح صاف، غيرقابل نفوذ و قابل نظافت و شستشو و ضدعفونی كردن
7.بالابر در صورت نیاز
8.فلزیاب
9. دستگاه بسته بندی خودكار ترجيحاً تحت خلا يا با استفاده ازگازهای خنثی و در بسته بندی های چند لایه لمینیت شده
10. دستگاه درج مشخصات لازم بر روی بسته بندی
11.کارتن گذاری یا شرینک
نکات مهم در خط تولید تخمه آفتاب گردان
1.در صورتیکه تولید مغز تخمه در محل انجام میشود دستگاه اتوماتيک مغز كن در محل فراهم باشد.
2. در خط تولید تخمه آفتاب گردان سالن بوجاری بايد از ساير قسمتها مجزا باشد. (بايد از واحدهای دارای پروانه ساخت تهيه شود)
3. استفاده از هر گونه رنگ در خط تولید تخمه آفتاب گردان و فراوری هر نوع تخمه مجاز نمی باشد. بديهی است استفاده از ادويه هايی نظير زردچوبه ، زعفران و… درفرآوری محصول مجاز است.
4.نمک مورد استفاده بايد از نوع نمک تصفيه شده و نشاسته از نوع خوراكی بوده و از واحدهای دارای پروانه ساخت تهيه شوند.
5.محلول آب نمک بايد جوشانده شده و بصورت داغ اضافه شود.
6. درصورت بسته بندی در اوزان بالا می توان به صورت دستی اما بسته بندی در شرايط كاملا بهداشتی با رعايت شرايط شرايط خوب بهداشتی و شرايط خوب ساخت صورت گيرد و مشخصات بايد بر روی بسته بندی محصول درج گردد.
تخمه آفتاب گردان را در چه طعم هایی میتوان تولید کرد؟
تخمه آفتاب گردان هم مانند محصولات دیگر به فرمولاسیون نیاز دارد. تخمه آفتاب گردان را میتوان در طعم های نمکی، فلفلی، لیمویی، موهیتو، دودی و … تولید کرد. اینکه چه طعمی استفاده کنید و یا حتی تخمه آفتابگردان با طعم جدیدی ارائه دهید که بتواند نظر مصرف کننده را جلب کند و محصول شما رو نسبت به سایر محصولات پرفروش کند، تخمه تردتر به نظر برسد و یک تجربه خوبی برای مصرف کننده بعد از مصرف محصول باقی بماند همه نیازمند فرمولاسیون در مورد محصول مورد نظر است.
قطعا فرمولاسیون مناسب در کنار شرایط خوب تولید و ارائه محصول با کیفیت و با قیمت مناسب باعث میشود مصرف کننده بعد از تجربه اول بازهم سراغ محصول شما بیاید. مهم است که محصولتان نسبت به سایر محصولات مزیت رقابتی در بازار داشته باشد. این مزیت رقابتی شامل بالا بودن کیفیت محصول نهایی، خوش طعم بودن، قیمت مناسب محصول است.
چرا دریافت مشاوره در زمینه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید دارای اهمیت است؟
صنایع غذایی از جمله صنایع گسترده با طیف وسیعی از محصولات غذایی است. اگر قصد راه اندازی خط تولید دارید، قطعا باید بدانید چه محصولی قرار هست تولید کنید و این انتخاب محصول نیز وابستگی زیادی به شرایط منطقه از جمله دسترسی به مواد اولیه و بازار فروش، آب و هوا و غیره دارد.
در کنار تمام این عوامل باید بدانید که چگونه خط تولید راه اندازی کنید و با دستگاه ها، چینش خط تولید و فرمولاسیون محصولی که قصد تولید آن را دارید آشنا باشید. در واقع باید با مسیر درست تولید آشنا باشید در غیر اینصورت مدتی بعد از شروع به دلیل نداشتن مزیت رقابتی در بازار، بالا بودن هزینه های تولید، افزایش ضایعات به دلیل پایین بودن کیفیت محصول با شکست مواجه خواهید شد.
به قول معروف کار را باید به کارددان سپرد. بنابراین اگر قصد ورود به صنعت غذا را دارید و یا اینکه درحال حاضر در صنعت غذا مشغول به فعالیت هستید اما قصد دارید تا فرمولاسیون و کیفیت محصولتان بهبود یابد، از ظرفیت تولیدتان استفاده و محصولی جدید اضافه کنید و یا مشکلات خط تولید را حل کنید می توانید از مشاوره متخصصان مجرب مجموعه علم فود بهره ببرید. علم فود در کنار شماست تا بتوانید محصولی با کیفیت تولید کنید، هزینه های تولید را کاهش دهید و ارزش افزوده در جامعه ایجاد کنید.
علم فود در زمینه فرمولاسیون و بهبود کیفیت محصول و راه اندازی خط تولید محصول مورد نظرتان از تهیه دستگاه های مورد نیاز خط تولید تا راه اندازی و پخش و فروش محصول و معرفی و آموزش نیروهای انسانی متخصص به صنعت شما کمک میکند.
اگر در حوزه صنعت غذا فعالیت میکنید یا به این حوزه علاقه مند هستید، علم فود رو در اینستاگرام دنبال کنید (کافیه روی عکس زیر کلیک کنی:)
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز دهید
میانگین رتبه / 5. تعداد رای:
اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید