رتبه قبولی ارشد صنایع غذایی باید چند باشه؟

رتبه قبولی کنکور ارشد صنایع غذای

رتبه قبولی ارشد صنایع غذایی چیست؟ قبولی در کنکور ارشد صنایع غذایی به چه صورت است؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای برای پیدا کردن پاسخ سوالاتتان در مودر رتبه قبولی کنکور ارشد صنایع غذایی و چگونگی قبولی در ارشد صنایع غذایی انتخاب کردید. تا پایان این مقاله با علم فود همراه باشید.

 

رتبه قبولی ارشد صنایع غذایی

برای قبولی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های دولتی برخلاف کارشناسی نیاز به رتبه های تک رقمی و دو رقمی است. البته تعداد شرکت کنندگان کنکور ارشد هم در هر رشته تخصصی بسیار کمتر از کارشناسی می باشد. برای مثال برای قبولی در ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران، آن هم در نوبت روزانه، نیاز به کسب رتبه تک رقمی دارد. البته با رتبه دورقمی هم امکان پذیر است ولی احتمالا با رتبه دورقمی با در نوبت شبانه دانشگاه تهران تحصیل کنید. فرق آن هم با نوبت روزانه این هست که در نوبت شبانه باید شهریه پرداخت شود.

اینکه شما مثلا با رتبه 18 بتوانید در دانشگاه تهران و در نوبت روزانه قبول شوید کاملا به این بستگی دارد که رتبه های بالاتر یعنی رتبه های 1 تا 17 کدام دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کرده باشند. برای مثال ممکن است از رتبه 1 تا 17 بعضی از افراد بخواهند در شهر خودشان تحصیل کنند و مثلا کسی که در مشهد زندگی می کند شاید دانشگاه فردوسی مشهد را برای تحصیل در مقطع ارشد صنایع غذایی انتخاب کند. این شانس قبولی را برای شما که دوست دارید، ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران، بخوانید بیشتر میکند.

این مقاله رو از دست نده:  موفقیت در کنکور ارشد صنایع غذایی (رتبه برتر شو)

الیته این مورد به ظرفیت دانشگاه ها نیز بستگی دارد برای مثال در سال 1402 به دلیل اینکه دانشگاه تهران (هم محل پردیس کرج و هم ابوریحان پاکدشت) مجموعا 30 نفر را پذیرش می کردند پس این امکان که تا رتبه 30 هم در دانشگاه تهران قبولی داشته باشیم وجود دارد.

 

سرمایه گذاری روی خود

موفقیت در کنکور ارشد صنایع غذایی

برای موفقیت در کنکور ارشد صنایع غذایی نیاز به برنامه ریزی، تلاش و پشتکار است. همینطور عامل بسیار مهم دیگر داشتن یک منبع مطالعه درست برای کنکور ارشد می باشد. زمانی که شما یک منبع مطالعه مشخص برای مطالعه دارید، این باعث میشود تا از سردرگمی های احتمالی دور شوید. مشکلی که برای خیلی از داوطلبان پیش می آید این است که منابع متعدد و کتاب های مختلفی را مطالعه می کنند ولی در نهایت به نتیجه ای دست پیدا نمی کنند.

برای مثال برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی به شما منابع زیر معرفی میشود:

1-کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی

۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف

احتمالا خواندن این دو کتاب سنگین کمی خسته کننده است. این باعث میشود بسیاری از دانشجویان به راحتی درس میکروبیولوژی مواد غذایی را کنار می گذارند و آن را از کنکور ارشد صنایع غذایی حذف می کنند. یا مثال دیگر از درس اصول مهندسی صنایع غذایی و اصول طراحی کارخانجات. احتمالا درس های زیر برای کنکور ارشد صنایع غذایی پیشنهاد میشود:

1- اصول طراحی كارخانجات، دكتر شاهدی

2 – اصول طراحی كارخانجات، دكتر كلباسی، دكتر محمد حسین حسینی

3 – کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.

این مقاله رو از دست نده:  صفر تا 100 انتخاب رشته ارشد صنایع غذایی

تمامی کتاب های نام برده شده در این دو درس، همینطور در دروس دیگر جزء بهترین کتاب ها هستند و بی شک اساتید بزرگواری، نویسنده این کتاب ها می باشند. اما برای کنکور ارشد، خواندن حجم زیادی از کتاب های مختلف آن هم برای 12 درس تخصصی صنایع غذایی، باعث سردرگمی میشود.

اما در دوره آموزشی تخصصی کنکور ارشد صنایع غذایی علم فود درسی مثل اصول مهندسی صنایع غذایی تنها در حدود 11 ساعت آموزش داده شده است. و سعی شده مهم ترین مطالب در این دوره تخصصی آموزش داده شود. پس اگر شما تنها یک منبع درست و مشخص برای مطالعه داشته باشید، درصد موفقیت در کنکور ارشد صنایع غذایی افزیش می یابد.

دوره جامع آموزش کنکور صنایع غذایی که توسط مجموعه علم فود تهیه شده است، مجموعه ای از مطالب مهم در کنکور می باشد. البته مطالبی که دانستن آنها برای یک مهندس صنایع غذایی لازم و ضروری است. مجموعه علم فود برای تمام دوستانی که دانشجوی دوره آموزشی جامع هستند پشتیبانی دارد و پاسخگوی همه سوالات خواهد بود. همینطور برای تست زنی و تحلیل تست‎های کنکور ارشد صنایع غذایی نیز در مجموعه علم فود برنامه مشخصی وجود دارد.

دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی

این دوره بیش از 120 ساعت آموزش است که شامل آموزش ۱۲ درس تخصصی صنایع غذایی و تحلیل سوالات کنکور ارشد صنایع غذایی سال 1390 تا 1403 می باشد. در واقع مجموعه مطالبی است که برای کسب رتبه عالی در کنکور ارشد صنایع غذایی و همینطور کسب رتبه عالی در کنکور کنترل کیفیت مواد غذایی کافی می باشد.

این مقاله رو از دست نده:  برای ارشد صنایع غذایی چی بخونم؟

در این دوره آموزشی ابتدا دروس آموزش داده شده و سپس به تحلیل سوالات کنکور پرداخته است. دانشجویان دوره جامع بعد از اتمام و تسلط بر دروس در آمون های آنلاین که شامل آزمون های کنکور به ترتیب سال است شرکت میکنند و سپس بعد از هر آزمون میتوانند تحلیل سوالات را ببیننند و نکات را یادداشت و دروس را مجددا مرور کنند.

آموزش کنکور ارشد صنایع غذایی

 

رتبه های برتر کنکور ارشد صنایع غذایی1401 و 1402

در سال 1401 رتبه های دانشجویان دوره جامع آزمون ارشد صنایع غذایی علم فود به صورت زیر بود:

  • رتبه 5 صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت
  • رتبه 2 بهداشت ایمنی مواد غذایی
  • رتبه 13 مهندسی صنایع غذایی
  • رتبه 22 مهندسی صنایع غذایی
  • رتبه 55 مهندسی صنایع غذایی

در سال 1402 رتبه های دانشجویان دوره جامع آزمون ارشد صنایع غذایی علم فود به صورت زیر بود:

  • رتبه 3 آزمون ارشد صنایع غذایی
  • رتبه 16 آزمون ارشد صنایع غذایی
  • رتبه 33 آزمون ارشد صنایع غذایی
  • رتبه 40 آزمون ارشد صنایع غذایی
  • رتبه 53 آزمون ارشد صنایع غذایی
  • رتبه 57 آزمون ارشد صنایع غذایی

 

برای آشنایی با آموزش دروس تخصصی صنایع غذایی میتوانید نمونه آموزش ها را هم در سایت علم فود و هم در پیج زیر مشاهده کنید. برای ورود به پیج علم فود آکادمی بر روی عکس زیر کلیک کنید:

آموزش دروس تخصصی صنایع غذایی (علم فود آکادمی)

علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 4.9 / 5. تعداد رای: 83

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های کاربردی و عملی آزمایشـات
  • بررسی چالش خـطوط تولید مواد غذایی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی