صفر تا 100 خط تولید پاستیل+فرمولاسیون پاستیل

فرمولاسیون پاستیل - خط تولید پاستیل خط تولید پاستیل

خط تولید پاستیل به چه صورت است؟ فرمولاسیون پاستیل چیست؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی و دریافت مشاوره در زمینه خط تولید پاستیل و فرمولاسیون پاستیل انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید.

 

فرمولاسیون پاستیل میوه ای

در فرمولاسیون پاستیل میوه ای از پوره میوه (سب، کیوی و یا هر میوه دیگری)، گلوکز مایع، شکر و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر و هیدروکلوئیدها مانند پکتین، ژلاتین و غیره میتوان استفاده کرد.

 

 

خط تولید پاستیل میوه ای

1.در مرحله اول ترکیباتی که در فرمولاسیون پاستیل میوه ای گفته شد با یکدیگر مخلوط میشود.

2.این مخلوط حرارت داده میشود.

3.ترکیب ژل دهنده اضافه میشود.

4. سپس با ترکیب ژل دهنده پخته میشود.

5.میتوان در این مرحله، کنسانتره میوه نیز اضافه گردد.

6.پی اچ توسط اسید خوراکی تنظیم میگردد.

7.سپس مخلوط باید وارد دستگاه همزن شود و سپس از صافی رد بشود.

8.مخلوط تا دمای 4 درجه سلسیوس به مدت 24 ساعت خنک شود.

9.شکل دهی توسط دستگاه قالب زنی

10.خشک شدن در دمای محیط

11.بسته بندی پاستیل

 

داستان پاستیل از کجا شروع شد؟

هانس ریگل مدیر شرکت آلمانی آب نبات هاریبو با افزودن ژلاتین به آب نبات ها، اولین پاستیل ها را به شکل خرس در سال 1920 ابداع کرد هرچند که مصرف ژلاتین به عنوان اصلی ترین ترکیب فرمولاسیون پاستیل از زمان فراعنه مصر، وجود داشته است. این شکلات های ژلاتینی خوشمزه آنچنان محبوبیت یافت که بازار مالی آن تنها در سال ۱996 در آمریکا، بالغ بر 135 میلیارد دلار شد.در ایران نیز پاستیل های نوشابه ای جزو قدیمی ترین ها است و برای برخی افراد حکم یک نوستالژی دوست داشتنی را دارد. ژله ها و پاستیل ها از جمله فراورده های قنادی که نزد کودکان بسیار محبوب هستند.

این مقاله رو از دست نده:  صفر تا 100 تولید میوه خشک صنعتی

 

پاستیل میوه ای چیست؟

از جمله فراورده های جديد ميوه ای، پاستيل ميـوه ای اسـت كـه ضمن بالا بودن ارزش تغذيه ای به دليل كـاهش فعاليـت آب، زمـان ماندگاری بالايی دارد و جايگزين پاستيل های رايج در بازار كه حاوی ژلاتين، اسيد، رنگ، اسانس و ساير افزودنی هـای مصـنوعی هسـتند،گردد. در فرمولاسیون پاستیل میوه ای، از پوره میوه، هیدروکلوئیدها و شیرین کننده ها استفاده میشود. راه اندازی خط تولید پاستیل میوه ای میتواند یکی از صنایع تبدیلی به حساب بیاید. در واقع به این دلیل که در خط تولید پاستیل میوه ای از ضایعات میوه میتوان بهره برد و آن را تبدیل به پوره کرد در نتیجه کمک شایانی به کاهش ضایعات میوه میکند.

 

کدام پارامترهای حسی در مورد پاستیل اهمیت دارد؟

اینجا جایی است که فرمولاسیون پاستیل اهمیت می یابد. در بحث تولید، کیفیت محصول نهایی باید ارزیابی شود. برای هر محصولی یک سری از ویژگی ها دارای اهمیت است. برای مثال در بررسی ارزیابی پارامترهای بافتی و ظاهری پاستیل، قابلیت جویدین، میزان سفتی و نرمی، شدت رنگ، آروما، چسبناکی و لاستیکی بودن دارای اهمیت است. و این آزمون ها باید برای محصول نهایی انجام شود.

 

اگر در حوزه صنعت غذا فعالیت میکنید یا به این حوزه علاقه مند هستید، علم فود رو در اینستاگرام دنبال کنید (کافیه روی عکس زیر کلیک کنی):

اینستاگرام علم فود

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 4.2 / 5. تعداد رای: 12

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

این مقاله رو از دست نده:  گوشت آزمایشگاهی (تولید+کاربرد+مزایا+معایب)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های کاربردی و عملی آزمایشـات
  • بررسی چالش خـطوط تولید مواد غذایی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی