14 استارت آپ صنایع غذایی

استارت آپ های صنایع غذایی

استارت آپ ها در صنایع غذایی کدام اند؟ سلام به شما دوست عزیز علم فودی. ممنونیم که علم فود رو برای آشنایی با استارت آپ ها در صنایع غذایی انتخاب کردید. تا پایان این مطلب با علم فود همراه باشید??.

 

 استارت آپ صنایع غذایی

در جامه امروز نیاز داریم 60% غذا، بیشتر از آنچه امروز تولید میشود، تولید کنیم. تا بتوان جمعیت در حال رشد را که تا سال 2050 به 9 بیلیون میرسد را تامین کرد. تغییرات در تقاضای جهانی در صنعت غذا و کشاورزی  از چیزی که سیستم غذایی و تکنولوزی امروزه به آن رسیده است، در حال پیشی گرفتن می باشد. بنابراین پیدایش استارتاپ ها در صنعت غذا اهمیت پیدا میکند. در ادامه قصد داریم انواع استارت آپ ها در صنایع غذایی در خارج از کشور را بررسی کنیم.

 

Sugar Logix

این استارت آپ با کمک تکنولوژی و با استفاده از مخمرها، قندهای ساده را به قندهای عملکردی تبدیل میکنند. هدف این استارت آپ صنایع غذایی، ایجاد قندهای شیر است که هیچ عطر و طعمی ندارند اما دارای مزایای سلامتی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، ارتقا سلامت روده و کاهش التهاب آن می باشد.

به قندهای آنها الیگوساکاریدهای شیر انسان (HMO) گفته می شود. برخلاف قند سفره ، HMO ها شیرین نیستند اما دارای فواید بی نظیری برای سلامتی هستند. در واقع میتوانند موثرترین پری بیوتیک برای نوزادان باشد. HMO ها میکروب های سالم را در روده نوزادان پرورش می دهند، که به نوبه خود نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن و رشد عصبی دارند.

 

استارت آپ در صنایع غذایی

این استارت آپ صنایع غذایی، هدف خود را اینگونه تعریف میکند:

هدف ما، بهبود تغذیه نوزادان است. ما فن آوری های مبتنی بر مخمر را تولید می کنیم تا مولفه از دست رفته در شیر خشک را تولید کنیم: قندهای نادر و عملکردی که فقط به طور طبیعی در شیر مادر انسان یافت می شوند. در واقع این استارت آپ میگوید که نوزادان در کنار پروبیوتیک ها به پری بیوتیک ها نیاز دارند و این قندهای طبیعی در حالیکه شیرین نیستند اما میتوانند نقش پری بیوتیک را ایفا کنند. (برای آشنایی با پروبیوتیک ها مقاله پروبیوتیک ها چگونه میتوانند زندگی ما را تغییر دهند را مطالعه کنید)

 

Miraculex

این استارت آپ صنایع غذایی با هدف کاهش یا شاید از بین بردن مقدار زیادی قند در مواد غذایی و نوشیدنی های امروزی، با مشکل رشد چاقی در ایالات متحده مقابله میکند. میراکولکس با استفاده از گیاهان و تخمیر حاصل از میوه ها و پروتئین های طبیعی، مواد غذایی را شیرین و بدون قند و اثرات منفی بر سلامتی میکند.

به طور خلاصه این استارتاپ صنایع غذایی، در حال رشد نسل بعدی شیرین کننده های پروتئینی است که بهترین طعم دهنده و سالم ترین شیرین کننده ها خواهد بود. این پروتئین های طبیعی کالری صفر ، عطر و طعم تلخ ندارند و طعم آن بهتر از قند است.

استارت آپ در صنعت غذا


ImpactVision

این استارت آپ صنایع غذایی، یک فناوری هست که با استفاده از تشخیص تصویر و یادگیری پیش بینی، کیفیت ماده غذایی و ویژگی های غذا مانند تازگی، آلودگی و ماندگاری را بررسی میکند. این فناوری به تولید کنندگان امکان میدهد تا بتوانند به طور مداوم کیفیت مواد غذایی را بررسی و از ضایعات زنجیره تامین جلوگیری کنند.

the-logo-of-impactvision-start-up

 

این استارتاپ صنایع غذایی، یک شرکت نرم افزاری است که در سانفرانسیسکو مستقر است و به تولیدکنندگان و خرده فروشان کمک می کند تا به سرعت کیفیت محصول خود را ارزیابی کنند تا ماندگاری محصول بالا برود و از ضایعات زنجیره تامین جلوگیری کند. ImpactVision در سال 2015 تاسیس شد ، پتانسیلی که این داده ها برای تغییر نحوه پردازش مواد غذایی در زنجیره های تأمین دارند ، برابر است با تأثیر GPS بر روی ناوبری. نرم افزار تصویربرداری ابرطیفی با استفاده از تکنیک های پیشرفته یادگیری ماشین ، اطلاعات بی درنگ در مورد کیفیت محصولات خود را در اختیار شرکت های غذایی قرار می دهد تا کنترل کیفیت را به صورت خودکار انجام دهند. 

این مقاله رو از دست نده:  کاربرد اکستروژن در صنایع غذایی

 

استارت آپ impactvision درصنایع غذایی

همانطور که در شکل بالا مشاهده میکنید، این استارتاپ صنایع غذایی با کمک ماشین های بینایی، عکسی از محصولات تهیه میکنند که این تصاویر، اطلاعاتی را از محصول در اختیار میگذارد. برای مثال عکسی از آووکادو تهیه گرفته شده که نواحی قرمز رنگ وضعیت رسیده بودن این میوه را نشان میدهد (عکس سمت راست). در وسط هم عکسی از گوشت گاو گرفته شده که در تصویر فراطیفی آن، قسمت های زرد نشان دهنده میزان چربی در گوشت است. در سمت چپ هم عکسی از ماهی می بینیم که در تصویر فراطیفی آن، قسمت های زرد نشان دهنده تازگی ماهی است.

 

SCio

این استارت آپ در صنایع غذایی، در واقع یک آزمایشگاه را در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهد.و به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا هوشمندانه تصمیم بگیرند. SCiO یک میکرو طیف سنج است که نور منعکس شده از یک جسم را جذب می کند ، آن را به یک طیف تجزیه می کند و برای تعیین ترکیب شیمیایی جسم تجزیه و تحلیل می کند.

 

scio

 

در واقع به مصرف کنندگان برای شناسایی ترکیبات شیمیایی مواد غذایی از جمله اطلاعات غذایی مانند کالری ، کربوهیدرات ، قندها و غیره کمک میکند. این طیف سنج بر اساس مادون قرمز کار میکند و اندازه آن بسیار کوچک است اما سطح حساسیت و دقت آن بسیار بالا است.

start up Scio in food industry

Mimica

60درصد از غذاهایی که مردم در انگلستان دور می ریزند هنوز تازه است اما تاریخ انقضا آن بسیار محتاطانه است. Mimica در حال توسعه برچسب های هوشمند روی بسته بندی مواد غذایی (تولید بسته بندی هوشمند مواد غذایی) است تا به مصرف کنندگان با دقت بیشتری از تازه بودن مواد غذایی خود اطلاع دهد. اگر برچسب صاف باشد ، این نشان می دهد که محصول هنوز تازه است. چند ساعت قبل از گذشتن تاریخ انقضاء محصول ، برچسب از حالت صاف بودن خارج میشود و به افراد کمک می کند غذای کمتری را هدر دهند و در هزینه های خود صرفه جویی کنند.

برچسب های هوشمند این استارتاپ صنایع غذایی، نوعی شناساگر حساس به دما می باشد که برای بررسی تازگی و طراوت مواد غذایی به کار میرود. این برچسب ها به تولید کننده و مصرف کننده کمک میکند تا محصول را در دمای مناسبی نگهداری کنند. این برچب با تغییر حالت، تازگی و فیاد مواد غذایی را نشان میدهد و کمک میکند تا مصرف کننده تنها به تاریخ انقضا برای مصرف محصول تکیه نکند.

 

استارت آپ mimica

 

شعار استارت آپ میمیکا این هست که بیشتر ذخیره کن و کمتر اصراف کن. در ایالات متحده، هرساله،بیش از 7ملیون تن مواد غذایی  ونوشیدنی، دور ریخته میشود. این استارت آپ صنایع غذایی، لیبل هایی را طراحی کرده است تا به شما میگوید مواد غذایی تازه هستند یا خیر بنابراین از اتلاف و اسراف و ایجاد ضایعات جلوگیری میکند. این برچسب های هوشمند برای سه دسته از محصولات درحال حاضر کاربرد دارد:

1.گوشت قرمز

2.آبمیوه  و نوشیدنی

3.لبنیات

 

UpsideFoods

UpsideFoods یک استارتاپ صنایع غذایی است که سلول هایی برپایه گوشت تولید می کند که مقرون به صرفه، خوشمزه و در دسترس است. آنها در واقع گوشت پرورشی با کیفیت بالا تولید میکنند. فرآیند آنها به این صورت است که نمونه کوچکی از سلول‌های مرغ سالم را می‌گیرند، آن را در محیطی غنی از مواد مغذی قرار می‌دهند و اجازه می‌دهند تا به گوشت خالص تبدیل شود و آماده پختن و لذت بردن باشد. اینطوری از یک سلول چندین مرغ درست می کنند. علاوه بر این، گوشت های کشت شده 77 درصد آب کمتر مصرف می کنند.

 

Winnow

وینوو از دیگر استارتاپ های صنایع غذایی، به آشپزها کمک می کند آشپزخانه های تجاری خود را با استفاده از فناوری کنتور هوشمند متصل به سطل های زباله مواد غذایی ، به کارهای هوشمند تبدیل کنند. سیستم آنها قابلیت مشاهده در زمان واقعی و داده های قابل اندازه گیری را فراهم می کند که به آشپزها اجازه می دهد تا به راحتی روش های کاهش ضایعات غذا را در آشپزخانه خود شناسایی کنند. وینو چگونه کار می کند:

این مقاله رو از دست نده:  همه چیز در مورد بسته بندی فعال مواد غذایی

1.مواد غذایی به طور معمول در سطل های زنجیره فن آوری کنتور هوشمند Winnow ریخته می شود.

2.نرم افزار Winnow نوع غذای دور انداخته شده و در چه مرحله ای را در یک صفحه لمسی ساده که به فهرست غذاهای رستوران سفارشی شده است ، شناسایی می کند.

Winnow.3 گزارش های روزمره ایجاد می کند که فرصت های اصلی برای کاهش ضایعات را شناسایی می کند ، عملکرد را ردیابی می کند و برای اقلام دور انداخته شده ارزش قائل است.

بهترین استارتاپ های صنایع غذایی

 

Foodfully

هرساله آمریکایی ها بیش از 74 میلیارد پوند غذا دور می ریزند ، فودفولی از دیگر استارتاپ های صنایع غذایی، مأموریت دارد تا مواد زائد خانگی را از بین ببرد. Foodfully برنامه ای ایجاد کرده است که می تواند خرید و فروش مواد غذایی شما را به طور خودکار ردیابی کند. این برنامه موارد خریداری شده شما را نشان می دهد و به شما امکان می دهد از تازگی این موارد مطلع شوید.

Foodfully حتی هنگامی که غذای شما به فساد نزدیک می شود برای شما اعلانی ارسال می کند و دستورالعمل هایی را برای اولویت قرار دادن غذا که به زودی خراب می شود ، توصیه می کند. برنامه ای است که باعث کاهش اتلاف مواد غذایی خانگی و صرفه جویی در هزینه کاربران ما می شود.

 

food-start-up

اکثر افراد 25٪ از آنچه را که در فروشگاه مواد غذایی خریداری کرده اند دور ریخته و منجر به رسیدن 50 میلیون پوند مواد غذایی به زباله های سالانه در آمریکا می شوند. بیشتر اوقات ، این اتلاف به این دلایل اتفاق می افتد که مشتریان

1.) چیزهایی را که خریداری کرده اند فراموش کرده اند 

2.) نمی دانند چگونه یک ماده غذایی را که خریداری کرده اند بپزند.

Foodful.ly این دو مسئله را به دوطریق یه مصرف کنندگان یادآوری میکند:

1)  قبل از اینکه غذا به احتمال زیاد فاسد شود ، به آنها یادآوری می کند 

2) ارسال دستورالعمل هایی که در مورد چگونگی استفاده از مواد غذایی بنابراین آنها می توانند از مواد غذایی خود به خوبی استفاده کنند.

 

Wasteless

این استارت آپ صنایع غذایی، یک نرم افزار قیمت گذاری پویا با هدف کاهش ضایعات مواد غذایی در سوپرمارکت ها ایجاد کرده است. راه حل Wasteless با استفاده از برچسب های قفسه های الکترونیکی قیمت های متفاوتی را بر اساس تاریخ انقضا محصول به مشتریان سوپرمارکت ارائه می دهد. اگر محصولی به زودی منقضی شود ، در مقایسه با همان محصولی که در تاریخ بعدی منقضی می شود ، ارزان تر خواهد بود. مصرف کنندگان می توانند از قیمت های ارزان تر ، سوپرمارکت ها می توانند قیمت اصلی خود را افزایش دهند و جهان از کاهش ضایعات مواد غذایی سود می برد.

 

استارت آپ های صنعت غذا

استارت-اپ-های-صنایع-غذایی

Miyoko’s

این استارت آپ صنایع غذایی مأموریت دارد تا با تشویق مصرف کنندگان برای تبدیل به محصولات لبنی وگان بدون اینکه ذائقه را قربانی کند ، از سیاره ما محافظت کند. Miyoko’s با استفاده از فرهنگ های سنتی خامه سازی ، تکنیک های قدیمی ساخت پنیر و فن آوری مدرن ، 100٪ محصولات غیر لبنی را از مواد آلی گیاهی تهیه می کند. به طورکلی هدف این استارتاپ صنایع غذایی، تولید محصولات لبنی با پایه گیاهی است.

استارت آپ های مواد غذایی

برای مثال محصول یالا نوعی پنیر خامه ای گیاهی می باشد. که مواد تشکیل دهنده آن، بادام هندی ارگانیک، آب فیلتر شده، کرم نارگیل ارگانیک ، نمک دریایی می باشد.


JuiceInnov8

این استارت آپ صنایع غذایی مأموریت دارد حداقل 30٪ محتوای قند را از هر لیوان آب میوه ای که می نوشید ، کاهش دهد. JuiceInnov8 با کمک تخمیر میکروارگانیسم ها، قندهای طبیعی و سالم تری برای شیرین کردن آبمیوه ها تولید میکند. فناوری این استارت آپ صنایع غذایی، تولیدکنندگان آب میوه را قادر می سازد  آب میوه های بهتر و سالم تر تولید کنند.

Drizly

Drizly به شما امکان می دهد هزاران محصول را از فروشگاه های نزدیک خود به صورت آنلاین خریداری کنید و می توانید محصول را در 1 ساعت تحویل بگیرید!  Drizly به تازگی ساختار جدیدی در بازار ایجاد کرده است که به مشتریان اجازه می دهد قیمت ها را بین خرده فروشان مقایسه کنند و روش های مختلف تحویل را انتخاب کنند (یعنی اینکه چه روزی مشتری، محصول را دریافت کند، از چه طریقی محصول به دست مشتری برسد و اینکه چه قیمتی را انتخاب کند).

این مقاله رو از دست نده:  کاربرد پروبیوتیک ها در صنایع غذایی

 

HERE

این استارت آپ صنایع غذایی با همکاری مستقیم با کشاورزان مستقل و تهیه مواد محلی برای تمام محصولاتشان ، مردم را به غذای طبیعی خود نزدیک می کند. این استارت آپ صنایع غذایی، مواد تشکیل دهنده محصولات تازه را به محصولات بسته بندی شده  تبدیل می کند مانند آب میوه های پرس سرد و سس های سالاد. تمام محصولات آنها بدون مواد افزودنی و نگهدارنده ساخته می شوند و کاملا گیاهی هستند. در تلاش برای کاهش زباله های غذایی ، 20٪ از مواد تشکیل دهنده آنها از ضایعات قابل مصرف، ساخته شده است.

 

NatureBox

این استارت آپ صنایع غذایی یک سرویس اشتراک آنلاین برای باکس های میان وعده غذایی سالم و شخصی است که مطابق با سلیقه و ترجیحات غذایی مصرف کننده است. NatureBox خط تولید میان وعده های خاص خود را با موادی که فاقد رنگ های مصنوعی ، طعم دهنده ها یا مواد شیرین کننده هستند ایجاد کرده و دارای گزینه های گیاهی ، غیر  GMO (محصولات غیر تراریخته) و فاقد گلوتن است. آنها هر ماه بیش از 100 میان وعده جدید اضافه می کنند و آنها را در خانه یا محل کار شما تحویل می دهند.

 

دوره آموزشی متخصص آزمایشگاه مواد غذایی

مجموعه علم فود با همکاری یکی از آزمایشگاه های همکار غذا و دارو و سازمان دامپزشکی، دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی و آزمایشگاه شیمی مواد غذایی را به صورت کاملا عملی و تحلیلی تهیه کرده است. در این دوره آزمایش های مهم شیمی مواد غذایی از جمله جدول تغذیه ای مواد غذایی که جزء آزمایشات مهم هستند به صورت کاملا عملی آموزش داده شده است. از مواردی که در دوره عملی آزمایشگاه شیمی آموزش داده شده میتوان به اندازه گیری پروتئین، چربی، قند، نمک، اسیدیته، خاکستر، دانسیته، رطوبت و آزمایشات مهم دیگر مانند اندازه گیری نشاسته در فراورده های گوشتی و اندازه گیری اسیدیته، پراکسید استخراجی روغن و اندازه گیری فیبر خام در مواد غذایی و غیره اشاره کرد.

همچنین در دوره آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی سعی شده چالش های احتمالی در آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی بررسی و راه حل هایی برای آن ارائه گردد. نحوه رقت سازی، ساخت محیط کشت، بررسی استاندارد، نحوه افزودن مکمل ها و نحوه کشت و شمارش میکروارگانیسم های مهم و مشترک بین مواد غذایی در این دوره آموزش داده شده است. برای آشنایی با این دوره ها بر روی ثبت نام و شروع یادگیری دوره های شیمی و میکروب کلیک کنید (با امکان دریافت گواهینامه از آزمایشگاه همکار غذا و دارو و سازمان دامپزشکی).

دوره های تخصصی آزمایشگاه مواد غذایی

دوره آزمایشگاه شیمی مواد غذایی

آموزش صفر تا صد آزمایشگاه شیمی مواد غذایی به صورت عملی در سایت علم فود به همراه گواهینامه معتبر آموزشی

دوره آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی

دوره تخصصی آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی به همراه آموزش اصول تخصصی کار در آزمایشگاه مواد غذایی

 

دوست عزیز علم فودی اگر می خوای از دوره های تخصصی که علم فود برگزار میکنه باخبر بشی و کلی مطلب علمی در زمینه صنایع غذایی یاد بگیری علم فود رو در اینستاگرام هم دنبال کن (کافیه روی عکس زیر کلیک کنی تا وارد پیج علم فود بشی):

اینستاگرام علم فود

‏‫

15 Food Innovation Startups to Watch in 2019

علم فود 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 امتیاز دهید

میانگین رتبه 4.6 / 5. تعداد رای: 58

اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علم فود در شبکه های اجتماعی

  • مطالب تخصصی در حوزه صنایع غذایی
  • آموزش های عملی آزمایشـات مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • آموزش مسئولین فنی صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • آموزش کنکـــــور ارشد صنــــــایع غذایی (با رتبه های برتر در دو سال اخیر)