برای ارشد صنایع غذایی چی بخونم؟ چجوری میتونم در کنکور ارشد صنایع غذایی، رتبه تک رقمی بیاریم؟ چجوری میتونم رتبه قبولی ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران رو به دست بیارم؟
برنامه ریزی برای کنکور ارشد صنایع غذایی1402
آنچه که واضح و مشخص است این است که برای کسب یک موفقیت و رسیدن به بهترین چیزها، باید برنامه ریزی و پشتکار داشته باشیم و به صورت خیلی هدفمند حرکت کنیم. به طورکلی برنامه ریزی کردن برای کنکور ارشد با کنکور کارشناسی متفاوت است. چرا که در کنکور ارشد، شما به احتمال زیاد قصد دارید رشته تخصصی خودتان را ادامه دهید و به دلیل اینکه تعداد شرکت کنندگان در آزمون نیز کمتر میشود، احتمال رتبه برتر شدن افزایش می یابد.
اما اینطور نیست که کسب رتبه تک رقمی در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی و یا دکتری به همین سادگی باشد. قطعا به مطالعه و برنامه ریزی درست نیاز دارد. خیلی از دوستان دنبال منابع متعدد برای مطالعه هستند و این باعث سردرگمی آن ها میشود. مثلا برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی چندین منبع دارند. یا برای درس اصول مهندسی صنایع غذایی چندین کتاب را می خواهند مطالعه کنند و شاید این در نهایت باعث شود تا تمرکز شما برای مطالعه کمتر شود.
خیلی از افراد ، بعد از یک دوره زمانی کوتاهِ مطالعه، درس خواندن را کنار میگذارند و از شرکت در آزمون ارشد صرف نظر می کنند. یا برخی از دوستان می گویند که در کنکور ارشد صنایع غذایی شرکت کردم اما نتوانستم رتبه خوبی کسب کنم و یک دانشگاه خوب دولتی قبول شوم.
رتبه لازم برای قبولی در ارشد صنایع غذایی
همانطور که میدانید مقطع ارشد برخلاف کارشناسی به میزان خیلی کمتری دانشجو می پذیرد. برای مثال اگر شما بخواهید ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران، آن هم در نوبت روزانه قبول شوید، باید رتبه تک رقمی بیاورید. دانشگاه تهران، هرسال در دو گرایش ارشد صنایع غذایی، دانشجو می پذیرد. سال 1398، دو گرایش مهندسی صنایع غذایی و گرایش بیوتکنولوژی ارائه شد. و در هر گرایش 4 دانشجو در نوبت روزانه و 4 دانشجو در نوبت شبانه پذیرش شدند. در سال 1397 هم دانشگاه تهران در دو گرایش فناوری مواد غذایی و شیمی مواد غذایی دانشجو پذیرفت.
به طورکلی تا رتبه حدود 50 میتوانید در دانشگاه های دولتی در نوبت روزانه قبول شوید. تا رتبه حدود 80 هم در نوبت شبانه دانشگاه های دولتی امکان قبولی در ارشد صنایع غذایی وجود دارد. همانطور که اشاره کردیم رتبه لازم برای قبولی در ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران بین رتبه 1 تا 10 می باشد که امکان پذیرش در نوبت روزانه این دانشگاه را برای شما فراهم می آورد.
برای ارشد صنایع غذایی چی بخونم؟ (منابع ارشد صنایع غذایی)
خب حالا قصد داریم به این سوال اصلی شما یعنی برای ارشد صنایع غذایی چی بخونم و یا معرفی منابع ارشد صنایع غذایی پاسخ دهم. کاری که مجموعه علم فود انجام داده است، تهیه دوره آموزشی جامع از دروس تخصص صنایع غذایی هست. این دوره آموزشی شامل موارد زیر می باشد:
✔برای مشاهده قسمت هایی از دوره و آشنایی با نحوه تدریس میتوانید روی دروس زیر کلیک کنید تا به صفحه مورد نظر وارد شوید
این دوره حدود 100 ساعت آموزش است که شامل آموزش 12 درس تخصصی صنایع غذایی و تحلیل سوالات کنکور ارشد صنایع غذایی سال 1390 تا 1401 می باشد. در واقع مجموعه مطالبی است که برای کسب رتبه عالی در کنکور ارشد صنایع غذایی و همینطور کسب رتبه عالی در کنکور کنترل کیفیت مواد غذایی کافی می باشد.
در این دوره آموزشی ابتدا دروس آموزش داده شده و سپس به تحلیل سوالات کنکور پرداخته است. دانشجویان دوره جامع بعد از اتمام و تسلط بر دروس در آمون های آنلاین که شامل آزمون های کنکور به ترتیب سال است شرکت میکنند و سپس بعد از هر آزمون میتوانند تحلیل سوالات را ببیننند و نکات را یادداشت و دروس را مجددا مرور کنند.
دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی
شاید این سوال تا حالا برای شما پیش اومده باشه که چجوری بعضی از افراد رتبه برتر میشوند؟ چگونه میتونم رتبه تک رقمی بیارم؟ چجوری میتونم دانشگاه خوب قبول بشم؟ چجوری میتونم مسیر پژوهش و هیئت علمی شدن رو طی کنم؟ و سوالاتی از این قبیل. قطعا برای رسیدن به هر موفقیتی باید تلاش کرد. برای قبولی در کنکور هم باید اول هدف گذاری کنید، خوب مطالعه و برنامه ریزی کنید، از منابع خوب و درست استفاده کیند و برای رسید به هدفتون تلاش و استمرار داشته باشید و خسته نشید.
شاید در مسیر مطالعه برای شما پیش اومده باشه که دوست داشته باشید منابعی که یک رتبه برتر خونده رو شما هم بخونید یا بتونید مشاوره درست بگیرید. علم فود برای اولین بار یک دوره آموزشی جامع کنکور ارشد صنایع غذایی که برای دکتری هم مناسب هست تهیه کرده که در کنار اموزش مشاوره و پشتیبانی هم داره. برای آشنایی با دوره بر روی عکس زیر کلیک کنید:
تعداد شرکت کنندگان ارشد صنایع غذایی
معمول تعداد شرکت کنندگان ارشد کنکور ارشد صنایع غذایی سالانه بین 3 تا 4 هزارنفر می باشد. به هرحال تعداد شرکت کنندگان در کنکور ارشد متغیر است اما به طور میانگین آزمون ارشد صنایع غذایی بین 3 تا 4 هزار شرکت کننده دارد.
رتبههای قبولی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
در ادامه به دو نمونه از رتبههای قبولی کارشناسی ارشد صنایع غذایی و کارنامه قبولی در این رتبه ها اشاره میکنیم.
کارنامه رتبه 19 کنکور ارشد صنایع غذایی
کارنامه رتبه 41 کنکور ارشد صنایع غذایی
گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
رشته صنایع غذایی در مقطع ارشد و دکتری 4 گرایش زیر را دارد:
- گرایش مهندسی صنایع غذایی
- گرایش بیوتکنولوژی
- گرایش فناوری مواد غذایی
- گرایش شیمی مواد غذایی
همانطور که اشاره کردم هرساله دانشگاه ها ممکن است در دو مورد از این گرایش ها، در یک گرایش و یا در هر 4 گرایش ارشد صنایع غذایی پذیرش داشته باشند. برای مثال در سال 1398 دانشگاه تربیت مدرس تنها در گرایش فناوری مواد غذایی و دانشگاه تهران در گرایش مهندسی و بیوتکنولوژی، دانشجو پذیرش کرد. در مورد اینکه بعد از قبولی و کسب یک رتبه عالی کدام گرایش را انتخاب کنید اولا به این بستگی دارد که دانشگاه موردنظر شما که میتوانید با رتبه کسب شده در آن قبول شوید کدام گرایش ها را دارد و مورد بعدی، بحث علاقه شما هست.
بله علاقه شما مهم است. مثلا در گرایش مهندسی مباحث مهندسی و نرم افزارها از واحدهای درسی تخصصی این گرایش صنایع غذایی است. و زمانی هم که بخواهید پایان نامه کار کنید بیشتر در زمینه مسائل مرتبط به مهندس صنایع غذایی پژوهش خواهید کرد. یا در مورد رشته فناوری در مورد تکنولوژی های پیشرفته هر صنعت مطالعه خواهید کرد. اگر تمایل دارید در مورد هر کدام از گرایش های ارشد صنایع غذایی اطلاعات کسب کنید تا به این سوال شما که کدام گرایش صنایع غذایی بهتر است پاسخ داده شود، پیشنهاد میکنیم، مقاله گرایش های ارشد صنایع غذایی را مطالعه کنید.
دوست عزیز علم فودی اگر می خوای از دوره های تخصصی که علم فود برگزار میکنه باخبر بشی و کلی مطلب علمی در زمینه صنایع غذایی یاد بگیری علم فود رو در اینستاگرام هم دنبال کن (کافیه روی عکس زیر کلیک کنی تا وارد پیج علم فود بشی):
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از 1 تا 5 امتیاز دهید
میانگین رتبه 4.7 / 5. تعداد رای: 45
اولین نفری باشید که نظرتون رو ثبت میکنید